【【#香港小姐2021#】「東涌羅浩楷」由林作提名 大讚:有呢份仙氣】《2021?

【【#香港小姐2021#】「東涌羅浩楷」由林作提名 大讚:有呢份仙氣】《2021香港小姐競選》於將軍澳電視城進行首輪面試,雖然不乏高質靚女,但亦有部分比較平平無奇,甚至頗具話題的女生!
好似這位霍韻璇(圖中間),英文名叫Kirsten,卻被網民稱為「東涌羅浩楷」,KOL「King Jer 娛樂台」更稱對方是釋迦牟尼轉世,「一臉祥和地向現場記者展示如來神掌」。
原來她是由林作提名,他受訪時稱,對方只得19歲,認為對方內心很美:「表面佛系,有佛相就得喇,Kirsten就係擁有呢份仙氣,你睇佢成個神仙咁嘅樣就知啦。」更直言,有信心對方可成為冠軍。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *