【【密密賺錢】獲發展商贈送85萬馬幣住宅單位 @陳豪Moses :投資首選係買樓

【【密密賺錢】獲發展商贈送85萬馬幣住宅單位 @陳豪Moses :投資首選係買樓】陳豪出席展銷會,擔任揭幕嘉賓,獲大會贈送該項目服務式住宅單位一個,價值馬幣84.58萬。曾三奪大馬視帝的陳豪,一直視馬來西亞為事業發展的重要里程碑:「大馬喺我事業上舉足輕重,今次可以參與吉隆坡市中心嘅商住酒店樓盤項目展銷會,大會仲送咗個單位畀我,真係好榮幸,之後可以同大馬有更多聯繫同互動,希望快啲有機會可以去大馬見吓fans。」
陳豪:投資房地產令資產增值
陳豪近年努力投入電視劇拍攝,每套皆為大製作,密密拍密密賺錢,被傳媒譽為近年吸金力最強的視帝。陳豪笑言努力工作是對自己、家人以及支持者的承擔及回報:「有工開當然開心,但有好作品都非常重要,相輔相成。就好似投資回報咁,努力搵錢之餘,點樣令到資產變得更多?穩健嘅投資就係最好嘅方法。我份人mindset都幾傳統,投資首選係買樓。」

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *